avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Nedumerire - de ce trebuie sa platesc taxa radio-tv la ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Nedumerire - de ce trebuie sa platesc taxa radio-tv la o casa nelocuita?

Mostenesc o casa la tara,in care nu locuieste nimeni.Pe factura de plata la energie electrica,consumul este zero,dar se percepe taxa radio-TV.Este normal si legal acest lucru?Daca nu,ce trebuie sa fac?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george_puchiu , utilizator 21:56, 13 Martie 2012
trebuie să faceți o cerere și să o înaintați administrației sediului electrica din circumscripția localității imobilului și se va rezolva
Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2012
george_puchiu, utilizator
Cererea va fi insotita de o declaratie pe propria raspundere ca in acel imobil nu se folosesc receptoare radio - tv.
Trebuie sa dati 2 declaratii pe propria raspundere (are Electrica un formular tip) ca nu detineti receptor TV, respectiv receptor radio la respectiva locuinta. Taxele nu vor mai aparea pe factura.
lucian huzum a scris:

Cererea va fi insotita de o declaratie pe propria raspundere ca in acel imobil nu se folosesc receptoare radio - tv.

mulțumesc pentru completare !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio este obligatorie pt apartamentele la care nu locuieste nimeni? Marius Nou Marius Nou Buna ziua! Detin un apartament la care nu mai locuiesc de mai mulţi ani si am instiintat furnizorul de energie electrica de acest lucru pentru a fi scutiti ... (vezi toată discuția)
Eliminarea taxei radio din factura emisa de enel managerul managerul Buna seara. Fiecare proprietar de locuinta are si un contract cu un furnizor de energie electrica. Eu platesc la Enel, consumul casnic de energie electrica. Am ... (vezi toată discuția)
Abonament radio-tv ilierodica ilierodica Buna ziua Am o casa la curte nelocuibila deoarece parintii sunt decedati nu detin aparat radio-tv la aceasta adresa {am aruncat totul casa este goala urmeaza ... (vezi toată discuția)