avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale INTERMEDIERE RESURSE UMANE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

INTERMEDIERE RESURSE UMANE

Doresc sa infiintez o societate comerciala, cu obiectul de activitate intermediere resurse umane, respectiv: recrutare de persoane, care la randul meu sa le plasez altor firme de recrutare,deci eu practic sa fiu doar un intermediar.
1)ce fel de societate comerciala s-ar preta la acest gen de activitate? un srl-d,o soc. com neplatitoare de tva, se poate face si ca pf? mentionez ca firma va avea 3 angajati.
2) ce fel de autorizatii voi avea nevoie de la itm? si ce cod caen m-ar ajuta,sau simplifica, de la scoaterea mai multor autorizatii?
multumesc.

Alte discuții în legătură

Este legal? ioanaviviana ioanaviviana :( Buna ziua, Sunt inspector resurse umane, am absolvit cursul in urma cu 2 luni.Lucrez la un srl, aceasta societate are ca obiecte de activitate ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7810 si autorizatei de functionare transylvae transylvae Buna, se cunoaste faptul ca o societate comerciala care are ca activitate principala intermedierea locurilor de munca - cod CAEN 7810 - trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)
Descriere caen 7830 ianliana ianliana Stie cineva care sunt activitatile concrete la care se refera cod caen 7830 Servicii de furnizare si management al fortei de munca? Pentru desfasurarea ... (vezi toată discuția)