Buna seara.a trecut ceva timp de cand nu am mai accesat aceasta pagina .din luna februarie pana acum am intentat o serie de procese...evident cauza a fost respinsa .mandatul european intrerupe p[rescrierea neimplinita anterior.acest mesaj e pt cei care se confrunta cu aceasta problema .intentia mea nu e de a-i deziluziona.Cu toate ca aparatorul nostru a fost mai mult decat convingator in ceea ce ne priveste...,in fata judecatorilor nu a contat legea spune mai mult sau mai putin clar; mandatul european este o forma simplificata de extradare,asadar intrerupe prescriptia .oricum mult succes celor care trec prin asa ceva si aparatorilor ...desi n u cred ca exista precedent ...mandatul european nu se anuleaza usor din contra e atat de complicat!...
Mandatul european de extradare este o institutie serioasa si stricta, fiind o forma simplificata a extradarii se aplica prevederile acesteia si in materia prescriptiei. Aceasta a fost si interpretarea CAB, iar o alta interpretare ar fi fost contrara vointei legiuitorului.
Va multumim pt orice informatie in plus!
am purtat cu dumneavoastra o discutie vizavi de acest mandat acum aproximativ doua luni doar ca in acel moment nu pierdusem fondul respectiv recursul .ne-am creat iluzia ...alimentata fiind de aparatorii alesi ...caci vom castiga iar mandatul ar putea fi anulat de judecatoria care l-a emis .s-a dovedit exact contrariul. este imbatabil!si intradevar aparatorii s-au bazat pe o pledoarie ireprosabila dar,cu riscul de a ma repeta,nu a contat .aici legea nu se poate interpreta ,nu exista"portite"
da ,termenele de prescriere sunt clare in articolul 126 cod penal,dar prima instanta motiveaza in sentinta data faptul ca mandatul european intrerupe prescriptia neimplinita anterior fapt pt care incepe sa curga un nou termen de prescriptie .care e acesta nu se precizeaza