avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sediul PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sediul PFA

situatie concreta :
chiriasul meu , cu care am contract de inchiriere legal, apartament de bloc , 3 camere, et1, 1 chirias, asociatie de proprietari etc , imi solicita sa-l sprijin in aprobarea stabilirii ca sediu profesional pe aceasta adresa al unui PFA ,ce intentioneaza sa-l infiinteze cat mai curand. Din cate am citit pe avocat .ro , infiintare a unui PFA nu conditioneaza domiciliul stabil in locatia sediului , ci numai o dovada a dobandirii dreptului de uz primita de la titularul proprietar , care poate sa fie exprimata printr-o declaratie anexa la Contractul de inchiriere .
Intrebari:
1- ce obligatii suplimentare vor putea afecta conditiile generale ale contractului de inchirire prin asumarea acestei declaratii ?
2- faptul ca exista acel sediu PFA in apartament ar putea incurca mai mult situatia in care , eventual as dori sa reziliez contractul de inchiriere?
3- este obligatia mea de-a obtine acordul vecinilor si asociatiei ?
4- nerespectarea conditiilor si regulilor asumate de chirias in ceea ce priveste activitatea PFA mi-ar putea afecta relatiile cu asociatia de proprietari , evident din punct de vedere juridic, in primul rand?
va multumesc mult si sanatate!

Alte discuții în legătură

Procedura inchiriere apartament Alexandru30002 Alexandru30002 Buna ziua. Vreau sa inchiriez un apartament. Din punctul meu de vedere este cam stufoasa toata treaba de aceea apelez la persoane avizate. Apartamentul ... (vezi toată discuția)
Sediu social si administrativ stanbogdan23 stanbogdan23 Buna seara, eu si un prieten vrem sa infiintam o societate comeciala care are ca activitate comert. Amandoi locuim intr-un apartament inchiriat, putem avea ... (vezi toată discuția)
Chirias solicita cf si nr topo tzECUL tzECUL Buna ziua Am un apartament dat in chirie fara forme legale Acum acest chirias doreste sa isi deschida o firma de reparatii telefoane mobile si vrea ca sediul ... (vezi toată discuția)