avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare

Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie si as dori un sfat .
Locuiesc impreuna cu sotia si copii(majori) intr0un imobil nationalizat , nerevendicat cu domiciliu la alta adresa. Tatal meu avea la acest imobil contract de inchiriere inainte de deces si mie statul nu a vruta sa imi mai faca.
De o buna bucata de vreme cam un an sotia mea face mare scandal dupa care cheama politia sub pretextul ca eu sunt violent (nu am atins-o nici cu un deget) , copii fiind de partea ei. Politia vine face proces verbal imi da amenda si pleaca fara sa constate starea de fapt.
Am aflat din diverse surse ca vor pe baza acestor procese verbale , sotia si copii, sa imi faca evaciarea de acolo pe motiv ca sunt agresiv si fac scandal. Motivul real fiind de fapt ca eu de ceva timp nu mai am servici si nu mai aduc bani si nu mai dau nici copiilor, iar ea le plateste anumite cheltuielli . Aici unde stam sunt doua camere in una stau eu cu sotia si in cealalta stau cei doi copii. dupa cum v-am spus nimeni nu are acte aici . As dori sa ii mut lucrurile sotiei in camera la copii si la usa sa pun o yala pentru a nu-i mai da ocazia sa vina cu copii sa faca scandal. Nu vreau decat liniste , de plecat as pleca dar nu am unde si nici posibilitate materiala sa imi inchiriez ceva , iar ei desi au toti servici
refuza sa plece . Procedez bine ca pun yala la usa .... maine vreau sa fac un memoriu la comandantul sectiei de politie de la care vin politistii pentru a le descrie situatia de fapt si pentru a cere pur si simplu ajutor ca nu mai stiu cum sa procedez. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Schimbare yala in timpul procesului de partaj bunuri comune mere mere Buna seara, Ce as putea sa fac in acest caz , cind fosta sotie in timpul procesului de partaj bunuri comune a schimbat yalele de la usa apartamentului(in ... (vezi toată discuția)
Schimbare yale locuinte fara partaj efectuat Kyu1971 Kyu1971 Buna seara . Ma numesc Cristian .Am marea rugaminte sa ma lamuriti asupra unui aspect . Am divortat acum aproximativ 1 luna , fosta sotie si un 1 copil minor ... (vezi toată discuția)
Acces in apartament in timpul procesului de divort vb1 vb1 Sotia a parasit domiciliul comun in urma cu doua luni si a introdus actiune de divort. Ea nu mai locuieste in fapt cu mine, insa in lipsa mea vine si ia din ... (vezi toată discuția)