avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... inchidere firma
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

inchidere firma

Buna ziua ,
Am o firma care a fost suspendata 3 ani , expira suspendarea in aprilie 2012 , in perioada de suspendare a beneficiat de regim derogatoriu deoarece firma nu a avut activitate de la infiintare si pina la data suspendarii. La expirarea perioadei de suspendare as vrea sa inchid aceasta firma. Va rog sa-mi spuneti care sunt formalitatile si costurile pentru inchiderea firmei.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 16:38, 15 Martie 2012
Daca nu vreti sa reluati activitatea aveti posibilitatea sa o dizolvati si sa o lichidati. Costurile sunt reprezentate de taxele ONRC si de onorariul persoanei care se ocupa de formalitati.
Puteti inchide societatea conform prevederilor art. 235 din legea nr. 31/1990, respectiv dizolvare - lichidare voluntara si radiere. Pe site-ul registrului comertului - formalitati - persoane juridice - pct. 45 gasiti documentele pe care trebuie sa le intocmiti. Taxe legale aproximative pentru ambele etape 400 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere srl ANCA-ELENA ANCA-ELENA buna seara , va rog un mic ajutor doresc sa inchid societatea pe care o administrez impreuna si prietenul meu, nu avem datorii la fisc, am platit absolut tot ... (vezi toată discuția)
Srl cu asociat unic - dizolvare ContSters22096 ContSters22096 un prieten este asociat unic intr-un srl. in curand ii expira mandatul de administrator, iar activitatea societatii este suspendata, beneficiind si de regim ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma cu " suspendare expirata" emaz emaz Buna ziua, am o firma care a fost suspendata timp de 3 ani, iar aceasta perioada a expirat. Intre timp am initiat lichidarea si dizolvarea voluntara a ... (vezi toată discuția)