Buna ziua ,
Am o firma care a fost suspendata 3 ani , expira suspendarea in aprilie 2012 , in perioada de suspendare a beneficiat de regim derogatoriu deoarece firma nu a avut activitate de la infiintare si pina la data suspendarii. La expirarea perioadei de suspendare as vrea sa inchid aceasta firma. Va rog sa-mi spuneti care sunt formalitatile si costurile pentru inchiderea firmei.
Va multumesc
Daca nu vreti sa reluati activitatea aveti posibilitatea sa o dizolvati si sa o lichidati. Costurile sunt reprezentate de taxele ONRC si de onorariul persoanei care se ocupa de formalitati.
Puteti inchide societatea conform prevederilor art. 235 din legea nr. 31/1990, respectiv dizolvare - lichidare voluntara si radiere. Pe site-ul registrului comertului - formalitati - persoane juridice - pct. 45 gasiti documentele pe care trebuie sa le intocmiti. Taxe legale aproximative pentru ambele etape 400 lei.
Inchidere srl
ANCA-ELENA
buna seara , va rog un mic ajutor doresc sa inchid societatea pe care o administrez impreuna si prietenul meu, nu avem datorii la fisc, am platit absolut tot ... (vezi toată discuția)