avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... incasarea unui cec
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

incasarea unui cec

buna ziua! As dori sa aflu cum pot intra in posesia unei sume de bani depusa in anul 1987 pe un cec cu dobanda si castiguri in autoturisme. Mentionez ca ma intrebat la Casa de economii si comisiuni si mi s-a spus ca numai are nicio valoare. As dori sa aflu care ar fi sansele mele de recuperare daca actionez in judecata? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters233047 , utilizator 17:09, 15 Martie 2012
Ce suma ati depus ? Chiar daca acel cont ar mai exista, nu cred ca suma ce ati depus-o plus dobanda la zi, ar justifica o actiune in instanta.
suma depusa este de10400 de lei cu tot cu dobanda. Dar acest CEC este de pe timpul lui Ceausescu cum am si spus in mesajul anterior din 1987.
Insemna 1.04lei, ramane la aprecierea dvs daca va judecati pt un leu.
Daca dvs va ganditi sa actionati in judecata pt a castiga indexarea sumei cu rata inflatiei, asta nu se va intampla, banii au fost ai dvs si ati avut acces la ei, nu e vina bancii ca i-ati tinut la ei pana s-au devalorizat
e si un mic furtisag al statului...

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere sume depuse la cec ContSters161855 ContSters161855 Buna ziua Parintii mei au deschis inainte de '89 doua conturi bancare la CEC (unul pe numele mamei iar altul pe numele sorei mele)... unul din acestea are ... (vezi toată discuția)
Inflatie razvan017 razvan017 Cum se calculeaza inflatia la o suma de 8000 de lei din anul 1987??? (vezi toată discuția)
Cum pot recupera banii depusi la cec cu castiguri in autoturisme inainte de 89 ? vene vene Tatal meu a depus in 1987 5000 de lei la CEC in vederea achizitionarii unui autoturism dacia iar de atunci si pana acum nimeni nu a mai umblat la acei ... (vezi toată discuția)