avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cand voi trece la pensie pentru limita de varsta?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cand voi trece la pensie pentru limita de varsta?

Buna ziua!
Sunt pensionat pe caz de boala din 01.09.2010 , cu pensie de invaliditate gr.III
-varsta 41 ani si 8 luni
- total stagiu de cotizare realizat 30 ani 10 luni si 10zile , din care ca si cadru militar 16 ani 9 luni si 16 zile - conditii de munca grupa I, iar in viata civila 5 ani si 24 zile-conditii de munca 1 an si 5 luni grupa I si 3 ani 7 luni grupa II de munca , la care am obtinut un spor aferent grupei de munca de 9 ani
Intrebarea: la cati ani ma pot pensiona pentru limita de varsta?

Alte discuții în legătură

Pensie pentru limita de varsta mona78_bz mona78_bz Buna ziua! As dori sa stiu si eu sa stiu la cati ani ma pot pensiona pentru limita de varsta , avand o vechime totala in munca de 21 ani 10 luni si 9 zile , ... (vezi toată discuția)
Pensie caz boala nerevizuibil stef55 stef55 Sotul meu este pensionat pe caz de boala din aprilie 2001,avand 26 ani de munca in momentul pensionarii pe caz de boala.Este nascut in 18.08.1955,cand i se ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita de varsta Carmen Mihaela Carmen Mihaela Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cand se poate pensiona la limita de varsta sotul meu, nascut pe 17.03.1954 si pensionat de boala (gr.III) la 52 de ani (2006) ... (vezi toată discuția)