avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala amenda radar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala amenda radar

Buna ziua.Am fost oprit de o masina de politie,spunandu-mi ca am fost surprins circuland cu viteza de 90 km/h,in localitate.Precizez ca masina cu radarul circula din sensul opus si ne-am intalnit in curba,dupa care a intors dupa mine.Am semnat procesul verbal.Se poate face contestatie?Are vreo importanta ca in momentul respectiv transportam o persoana inconstienta la spital,la urgente,fapt precizat si agentilor de politie?De la urgente am solicitat copie a fisei de primire a pacientului in care se precizeaza ca a fost adus cu masina mea.
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2012
avioane, utilizator
Cel mai recent răspuns: avioane , utilizator 10:57, 14 Martie 2012
Puteti contesta procesul verbal de contraventie in termen de 15 zile.
ce motiv as putea invoca?termenul il stiu!
Puteti formula o plangere impotriva sanctiunii, aveti grija sa o motivati foarte bine.Motivul pe care puteti sa il invocati este cazul fortuit. Anexati si o copie dupa fisa de primire a bolnavului. Succes!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic
Este suficient invocarea cazului fortuit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune radar BetterCallSaul BetterCallSaul Buna seara, Am fost surprins in localitate cu un aparat radar mobil, cu 104 km/ora. Am cotestat si am solicitat sa mi se prezinte caseta video. Analizand ... (vezi toată discuția)
Pregătirea pentru a treia înfățișare la judecătorie pt contestarea procesului verbal Ionel firu Ionel firu Bună seara am făcut și eu contestație pt un proces verbal în care dnl polițist mi-a scris că ma luat cu aparatul radar cu o viteză de 115 km/h m-am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am fost surprins de o autospeciala radar cu viteza ... ING. Mihai ING. Mihai Bună ziua Am fost surprins de o autospeciala radar cu viteza de 97 km/h la 20m față de ieșirea dintr-o localitate, nu se afla semne de limita de viteza ... (vezi toată discuția)