avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... recuperare debit de la firma aflata in insolventa, ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

recuperare debit de la firma aflata in insolventa, dupa expirarea perioadei de reorganizare

Buna ziua,
va rog sa-mi raspundeti la o chestiune referitoare la posibilitatea de a recupera o datorie de la un client aflat in prezent in insolventa, la a carui masa credala nu suntem inscrisi, dupa expirarea perioadei de reorganizare. Intervine termenul de prescriptie si nu mai avem nici o sansa?
Va multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2012
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: laumari , utilizator 12:18, 14 Martie 2012
In cazul in care nu sunteti creditor inscris la masa credala, nu mai aveti nici un temei legal prin care sa solicitati restituirea creantei.
Prin confirmarea planului de reorganizare sunt sterse toate creantele impotriva debitoarei, respectiv cele care nu sunt inscrise in tabelul creantelor precum si creantele care nu sunt avute in vedere la distribuire prin reorganizare.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ce se intampla cu creantele inscrise in tabelul definitiv ... falvius falvius Buna ziua, Ce se intampla cu creantele inscrise in tabelul definitiv al creantelor dupa inchiderea procedurii de reorganizare in baza art. 175 alin. 1 din ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma ,va rog . discover discover Buna ziua , am sa incerc sa fiu cat mai obiectiv. Am de recuperat o creanta( am BO de la debitoare) de la o firma care tocmai si-a deschis : ... (vezi toată discuția)
Salarii nerecuperate altgigel altgigel Buna ziua, De circa doi ani de zile sunt inscris la masa credala a unei firme care a intrat in insolventa ,cu cateva salarii restante.Este posibil ca dupa ... (vezi toată discuția)