avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract ee vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract ee vanzare cumparare

ca sa fac un contract de vanzare cumparare de mana ce as putea scrie in el?in cazul vanzarii cumpararii unui motoscuter!!!va rog sa ma ajutati!este luat in considerare un astfel de contract facut de mana sau trebuie neaparat legalizat la un notar?
Cel mai recent răspuns: george_puchiu , utilizator 13:38, 14 Martie 2012
contractul trebuie sa conțină numele vânzătorului și al cumpărătorului, obiectul contractului(eventual și datele de individualizare ale acestuia), prețul, data și semnăturile. nu trebuie legalizat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare act scris de mana alexmar alexmar as dori sa stiu daca se considera ca autentic un act scris de mana, si semnat de martori, prin care un cetatean vinde unei alte persoane o parcela de teren. ... (vezi toată discuția)
Vanzator ; cumparator; ce si cat plateste ? Daxx Daxx Salut! Problema: In vanzara unui teren, [partaj nefacut], presat de frati [ pt.o tranzactie mai rapida] am facut o intelegere cu cumparatorul sa ii vand si eu ... (vezi toată discuția)
Terenuri karolyikristine karolyikristine am cumparat niste terenuri si am facut doar contract de vanzare cumparare scris de mana.e valabil contractul de mana? sau trebuie sa merg la notar pt trecerea ... (vezi toată discuția)