avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Obiective expertiza contabila - plata drepturilor ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Obiective expertiza contabila - plata drepturilor banesti

Buna ziua!
Am deschis o actiune impotriva angajatorului si are ca obiect plata drepturilor banesti reprezentand sporul de 100% pentru munca prestata in zilele de sambata, duminica si la sarbatori legale, incepand cu data de .... .
La primul termen, instanta a solicitat sa depun obiectivele pentru expertiza.
Va rog sa imi dati cateva idei despre cum ar trebui sa intocmesc acest material cu obiective.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 08:31, 15 Martie 2012
Buna ziua

Obiectivele sunt inrebarile la care doriti sa raspunda expertul. Pentru ca judecatorul sa aprobe aceste obiective scrieti o cerere in care fixati ca obiective ceea ce va intereseaza in mod special.

Ar trebui formulat (cred) cam la modul acesta:
Domnule Presedinte al Tribunalului....
(scrieti datele de identificare ale partilor, nr dosar etc)

Va rog sa aprobati expertiza contabila in dosarul nr....
Obiectivele sunt urmatoarele:
- verificarea statelor de plata si a fiselor de evidenta sau a pontajului in vederea identificarii orelor suplimentare lucrate si neplatite conform dispozitiilor din codul muncii;
- verificarea modului in care s-au calculat salariile si orele suplimentare;
- stabilirea cuantumului valoric al drepturilor pe care le revendic, adica orele suplimentare lucrate;
- sa se calculeze orele suplimentare si dobinzile aferente pentru perioada.............;
- sa se calculeze drepturile salariale cuvenite reclamantei pentru perioada..... , tinind cont de orele suplimentare si eventualele diferente in situatia in care nu au fost achitate integral de angajator;
- sa se verifice daca orele suplimentare au fost incluse in salariul acordat reclamantei in perioada......, iar in situatia in care se va constata ca nu au fost incluse sa se stabileasca diferentele pe care trebuia sa le primeasca si care vor fi actualizate in functie de indicele de inflatie

**
In cazul in care documentele depuse la dosar nu sunt suficiente expertul va analiza / cerceta si alte documente.

Mai asteptati, va rog, ideile altora...

:luck:

Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2012
trope_doi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta: instanta a dat mai mult decat s-a cerut? law99 law99 Reclamanta X introduce cere de chemare in judecata impotriva societatii la care lucreaza.In cererea introductiva aparatorul acesteia trece capete de cerere ... (vezi toată discuția)
Reexpertiza contabila ciprian20 ciprian20 intrebarea mea este, daca am platit un expert contabil, pt sa imi calculeze orele suplimentare, dar societatea a zis ca exspertiza este eronata, mai trebuie ... (vezi toată discuția)
Calcul ore suplimentare si calcul drepturi salariale daca nu a fost cim alcibiade alcibiade Cum interpretati d-voastra urmatoarele obiective ? Obiectiv nr.1: Sa se verifice daca reclamantul in perioada 01.01.2010 – 31.12.2010 a efectuat ore ... (vezi toată discuția)