avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cetatean strain care doreste sa deschida o firma de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cetatean strain care doreste sa deschida o firma de transport international cu sediul in Ro

as dori sa stiu de ce acte are nevoie un cetaten strain pentru a-si deschide o firma de transport international cu sediul in Romania ?precizez ca este vorba de o persoana fizica ,cetatean al unei tari membre a U.E .

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 14:58, 14 Martie 2012
Pe site-ul registrului comertului - formalitati - persoane juridice - pct. 1, gasiti toate documentele necesare. Daca nu intelegeti ceva reveniti.
Este necesar sa aveti in vedere faptul ca dupa infiintarea societatii, aceasta trebuie sa obtina licenta pentru desfasuraea activitatii de transport.
Primul pas este angajarea unui coordonator de transport.
Urmeaza drumurile la ARR
.....
.....
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investitie din afara ue in firma nou-creata olnat olnat daca as putea gasi raspunsuri la intrebarile mele: sunt strain, dar cu cetatenie Ro. Vreau sa deschid o societate comerciala, in care investim banii nostri ... (vezi toată discuția)
Scola de limbi straine lidiaP lidiaP As dori sa deschid o scoala de limbi straine intr-un orasel in care inca nu exista asa ceva,insa nu stiu ce trebuie sa fac in acest sens! Daca stiti, v-as ruga ... (vezi toată discuția)
Înființare firmă cetățean non ue rezident în românia. care sunt actele și costurile necesare? Andreea355 Andreea355 Buna seara.Am rugamintea sa-mi spuneti care sunt actele si costurile necesare infiintarii unei societati de către un cetățean străin Non UE,care deține ... (vezi toată discuția)