avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... colegiul consilierilor juridici
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

colegiul consilierilor juridici

Stie cineva ce se intampla cu site-ul www.ccj.ro? Incerc sa aflu ce acte sunt necesare pt a te inscrie. Apare o pagina cu niste programe si nu pot accesa nimic...#-o:sorry:
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 17:25, 29 Ianuarie 2009
pastorul a scris:

...
Eu am recuperat totusi pagina UCCJ.ro
...

Cred ca a fost o minune dar cum acestea nu tin mult...totul a reintrat in ceata.
Pagina web a Colegiului din Brasov poate fi activata si... utilizata.
In vara anului 2008 a fost inchis site-ul din cauza de... virusi, dar se raspundea la e-mail cam in 20 de zile.
cred ca era vorba de site-ul UCCJR ;)
mjustin scria despre UCCJR sau C.C.J. Bucuresti – sunt unul si acelasi?
Ideea era ca ceea ce poti afla de pe site-ul UCCJR poti afla si de pe site-ul unui colegiu local (cu mici exceptii)...
Cel putin, asa am gandit... :sorry:
Da eu ma refeream la UCCJR.
Am fost azi la Colegiul Consilierilor Juridici Galati si se pare ca si acestia pot furniza la fel de multe date si informatii ca si www.ccj.ro. Doar taxe si atat. Recesiune generala.

Alte discuții în legătură

Conditii inscriere la ccj nate nate Care sunt conditiile de inscriere in CCJ? Am absolvit Dreptul, in 2007. Ca si consilier lucrez doar de 8 luni. Sunt la inceput. Este necesara experienta de ... (vezi toată discuția)
Cum se ajunge consilier juridic? claudia elena claudia elena Buna ziua....Fiti draguti in anul 2007 am terminat facultatea si am dat si licenta in acelasi an....Pana in prezent nu am profesat ca nimic....Vroiam sa va ... (vezi toată discuția)
Inscriere colegiul consilierilor juridici bucuresti mariusica1 mariusica1 Se sustine examen pentru a intra in Colegiul Consilierilor Juridici Bucuresti?Lucrez de 4 ani referent de specialitate mediu in cadrul unei instituti publice ... (vezi toată discuția)