avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incompatibilitate job sistem stat - privat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incompatibilitate job sistem stat - privat

Stiti cumva este o incompatibilitate in a avea un job la stat si unul in afara programului de la stat in privat?
Mentionez ca sunt biolog principal la un spital de stat unde conducera ma conditioneaza sa renunt la jobul de la privat, exista vreun temei legal sa ma oblige sa renunt la slujba de la privat?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 16:06, 17 Martie 2012
Art. 35 C.mun.
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

Ce functii indepliniti?
functia este de biolog principal intr-un laborator de analize medicale la un spital de stat si aceeasi functie la un laborator privat.
Multumesc!
Ar trebui sa verificati daca exista asa ceva prevazut in reg.intern al angajatorului din sectorul bugetar? ...
@elisa33,

1 Aveti in spital organizata linie de garda pt. paraclinic- laborator analize in care sunteti inclusa si dvs. ?

2.Laboratorul privat este in contract cu Casa de Sanatate cu care este si spitalul de stat?

3. Sunteti singurul biolog care presteaza in acel laborator privat,daca da,ce program zilnic aveti?
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2012
ContSters136493, utilizator
1. In spital nu se fac garzi pe laborator
2.Laboratorul privat este in contract cu o casa de asigurari alta decat este spitalul.
3.Programul meu zilnic este la stat: 08-15 iar la privat 15-19

Alte discuții în legătură

Reglementări gărzi a.t.i. 3xil3 3xil3 buna seara.imi puteti spune va rog de cati medici in specialitatea anestezie si terapie intensiva este nevoie pentru efectuarea de garzi intr-un spital de ... (vezi toată discuția)
Corelarea contractelor de garda ManuelaMuresan ManuelaMuresan Buna ziua, Am si eu o dilema in ceea ce priveste corelarea prevederilor OUG 57/2015 cu prevederile Ordinului MS 870/2004: pe de o parte avem 1. OUG 57/2015 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt medic la un spital judetean, cu linie de garda.as ... adria108 adria108 Buna ziua! Sunt medic la un spital judetean, cu linie de garda.As vrea sa renunt la garzi din multe motive, dar mi s- a spus de la biroul juridic ca nu pot ... (vezi toată discuția)