avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incompatibilitate job sistem stat - privat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incompatibilitate job sistem stat - privat

Stiti cumva este o incompatibilitate in a avea un job la stat si unul in afara programului de la stat in privat?
Mentionez ca sunt biolog principal la un spital de stat unde conducera ma conditioneaza sa renunt la jobul de la privat, exista vreun temei legal sa ma oblige sa renunt la slujba de la privat?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 16:06, 17 Martie 2012
In aceste conditii,nu exista niciun motiv legal ca angajatorul -spitalul de stat ,sa nu va permita sa faceti cumul.
Va multumesc! asa consideram si eu ca e normal....

Spuneti-mi va rog daca revin dupa 30 de zile de concediu fara plata angajatorul ( spitalul de stat) poate sa nu-mi pastreze locul de munca din diferite motive sau este obligat sa ma primeasca inapoi?
Exista si posibilitatea desfiintarii postului ocupat pe perioada cat sunteti in CFP ...
@elisa33,

Din moment ce v-au aprobat cererea de cfp ,nu exista niciun motiv de a nu va primi sa va reluati activitatea la finalizarea acestui concediu.

@freeelis,

Intr-un spital de stat,posturile nu se desfiinteaza/infiinteaza in 30 de zile.Structura si nr. de paturi au fost deja aprobate pe anul in curs si orice modificare implica o birocratie care dureaza uneori si cateva luni....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglementări gărzi a.t.i. 3xil3 3xil3 buna seara.imi puteti spune va rog de cati medici in specialitatea anestezie si terapie intensiva este nevoie pentru efectuarea de garzi intr-un spital de ... (vezi toată discuția)
Corelarea contractelor de garda ManuelaMuresan ManuelaMuresan Buna ziua, Am si eu o dilema in ceea ce priveste corelarea prevederilor OUG 57/2015 cu prevederile Ordinului MS 870/2004: pe de o parte avem 1. OUG 57/2015 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt medic la un spital judetean, cu linie de garda.as ... adria108 adria108 Buna ziua! Sunt medic la un spital judetean, cu linie de garda.As vrea sa renunt la garzi din multe motive, dar mi s- a spus de la biroul juridic ca nu pot ... (vezi toată discuția)