avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Este normal ca un post TV sa-mi faca publica adresa?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Este normal ca un post TV sa-mi faca publica adresa?

In urma unui eveniment(accident) o anumita persoana a dat o declaratie unde a specificat adresa mea,eu neavand nici un fel de legatura cu respectivul.Intrebarea mea ar fi:Este normal ca un post TV sa-mi faca publica adresa,atat cu strada cat si cu numar??
Avand in vedere Art. 74 (i) - Atingeri aduse vietii private, din noul Cod civil, era necesar acordul dvs. pentru a putea fi difuzat numarul de telefon si adresa de domiciliu.

i) difuzarea sau utilizarea corespondenţei, manuscriselor ori a altor documente personale, inclusiv a datelor privind domiciliul, reşedinţa, precum şi numerele de telefon ale unei persoane sau ale membrilor familiei sale, fără acordul persoanei căreia acestea îi aparţin sau care, după caz, are dreptul de a dispune de ele.

Consultati un avocat pentru a putea deschide o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicare corespondenta privata Mihai75 Mihai75 Am dreptul sa public pe internet corespondenta mea privata cu o alta persoana fara acordul acesteia din urma? Exista vreo prevedere legala care sa imi ... (vezi toată discuția)
Legatura catre cont de facebook marian_d marian_d Buna ziua, Detin un website in care postez informatii despre activitatea unor persoane publice de la nivel local si national. Majoritatea informatiilor ... (vezi toată discuția)
Postare conversatii private de fara acordul meu sergiu20 sergiu20 buna seara as dori sa ma informez in legatura cu: - am avut o conversati in privat pe messeger cu cineva iar postare respectiva a ajuns pe un ... (vezi toată discuția)