avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Verificare tehnica pentru autoturisme inmatriculate in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Verificare tehnica pentru autoturisme inmatriculate in strainatate

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie: Exista posibilitatea sa se efectueze verificarea tehnica in Romania pentru autoturisme inmatriculate in strainatate de proprietar roman?
Multumesc pentru sprijin si promptitudine!
Cel mai recent răspuns: Marios , utilizator 10:04, 7 Ianuarie 2015
Nu aveti mult de asteptat pana la intrarea in vigoare a ordonantei OG nr. 6/2012 care are aplicabilitate din 30 martie 2012. Cu incepere de la aceasta data veti putea efectua inspectia tehnica periodica la oricare sediu al R.A.R. de pe raza localitatii in care va aflati.
ART. 6^7
(1) Vehiculele inmatriculate in alte state pot fi supuse, la cerere, unei inspectii tehnice periodice, care se efectueaza de R.A.R. in conformitate cu reglementarile prevazute la art. 1.

[ link extern ] /
[ link extern ]
[ link extern ]
L.C.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2012
Laura Ciobeica, moderator
Link-uri utile unde se pot face verificări auto pt aproape toate ţările europene.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itp posibil in strainatate ? p64pool p64pool Situatia e urmatoarea : ma aflu in strainatate, in septembrie imi expira ITP-ul si nu stiu cum sa fac sa fiu cu actele in ordine. Stiti care sunt pasii de ... (vezi toată discuția)
Itp din strainatate troiss troiss buna ziua!poate sa-mi spuna cineva daca si unde se pot efectua inspectiile tehnice obligatorii la autoturismele logan in strainatate,masina fiind ... (vezi toată discuția)
Cartea de identitate andr33apn andr33apn Buna ziua, Care este prevedrea legala care indica termenul de emitere a cartii de identitate pentru autovehiculele aduse din zona UE. Va multumesc! (vezi toată discuția)