avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... apartamentul vandut fara stirea sotiei cu toate ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

apartamentul vandut fara stirea sotiei cu toate bunurile in casa

buna ziua.am o mare problema.....sora mea mai mare este in divort de barbatul langa are a stat 12 ani....aparamentul in care locuiau era doar pe numele lui.iar adresa de pe buletinul surorii mele era la o garsoniera lasata mostenire din partea bunicii mele.sora mea a muncit continuu si tot ce a cumarat in casa in rate e pe numele ei...iar el nu are nici un venit d foarte multi ani decat pensia d handicap.problema e k nu vrea sa dee nici mobila si nici sa preieie ratele.daca avea cheia de la ap avea dreptul sa intre cu politia din cate stiu dar sau certat foarte tare si i-a restituit-o.nu isi poate recupera nici macar hainele,iar el akm spune k a vandut apartamentul cu tot ce era inauntru.imi puteti spune va rog frm daca se mai poate face cv...daca prin ordin judecatoresc se mai pot recuprea bunurile??va multumesc anticipat.o i buna la revedere
Cel mai recent răspuns: Mariana D. , Avocat 17:47, 14 Martie 2012
puteti depune o ordonanta presedintiala prin care solicitati restituirea bunurilor personale in prima faza.Dupa divort poate introduce si partajul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor (violenta domestica) sergiux3m sergiux3m Numele Meu este sergiu am 22 de ani si sunt din tulcea....poate nu are relevanta.......de ceva timp adica de vreo 6-7 ani viatza mea si a celorlanta 2 surori ... (vezi toată discuția)
Divortul fratelui meu in care e inclus si un copil minor kmy30 kmy30 buna ziua va rog din suflet sa ma ajutati cu cateva solutii referitoare la ceea ce va voi povesti.fratele meu este in pragul unui divort care pare cam ... (vezi toată discuția)
Sotia ma impiedica sa mai intru in apartament sbpackard170 sbpackard170 Buna ziua, Am fost plecat 3 luni in strainatate si cand m-am intors, sotia mea schimbase incuietorile la apartament si mi-a spus ca eu nu mai pot intra acolo. ... (vezi toată discuția)