avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata caldurii la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata caldurii la bloc

Locuiesc pe o scara unde sunt cate 4 apartamente pe nivel. La doua dintre ele sunt debransate coloanele din subsol , cu aprobarea societatii de termoficare. Pe scara nu sunt montate calorifere si nici alte spatii comune incalzite. Este normal ca si apartamentele debransate sa participe la plata cheltuielilor comune de incalzire ?
Va multumesc anticipat pentru raspuns .
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 21:17, 14 Martie 2012
Da!
Plata caldurii se compune din spatii comune, tevi verticale si calorifere.
Plata caldurii pentru spatiile comune se refera la subsol, holuri, uscatorii comune folosite de toti proprietarii (neinchiriate).

Asadar apartamentele despre care vorbiti platesc pentru spatiile comune cu tot ce inseamna acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai trebuie platita caldura la comun dupa debransare? alina_25 alina_25 O cunostiinta are centrala de apartament in un bloc de 20 apartamente in care 10 apartamente au centrala iar celalalte 10 nu au sunt respectiv ... (vezi toată discuția)
Calcul caldura spatii comune patrichi_stefan patrichi_stefan Buna ziua. Urmeaza o adunare a locatarilor, si as vrea sa pun problema repartizarii caldurii pt spatii comune si tevile care traverseaza apartamentul. Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Plata servicii de caldura apartament debransat catalinita catalinita Buna ziua, Anul trecut m-am debransat de la caldura, am montat centrala si totusi, aparent inca mai platesc caldura celor doua coloane care imi traverseaza ... (vezi toată discuția)