avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul de lucru in Germania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul de lucru in Germania

Intrebare ; - mai este valabil dreptul meu de lucru in Germania , avind in considerare ca , eu am primit acest drept de lucru pt perioada nelimitat si neconditionat ( arbeitsgenehmigung unbeschränkt und unbefristet ) din data 06.10.1994 , unde am lucrat pina in 2004 , apoi parasind Germania . Dupa informatile primite , atit timp cit judecatoria responsabila ( Arbeitsgericht ) nu a suspendat acest drept nelimitat ar fi inca valabil , adevarat ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 15 Martie 2012
Daca nu exista nicio suspendare a acelui drept pronuntata de catre insttutiile abilitate din Germania, atunci drept dvs de a muncii este valabil ... poate gasiti detalii despre ce va intereseaza in acest ghid
[ link extern ]
Nu este relevant pt mine acel blog , el nu i-mi descrie ceva despre dreptul pe care ( l-am ) avut , deci pe mine m-ar interesa daca nu am primit nici o instiintare in acest fel , daca mai este sau nu valabil acel act ? Caci , din moment ce am primit un act pe o perioada nelimitata si neconditionata de o institutie Germana , acel act poate fi nevalidat doar de o judecatorie (institutie superioara) , nu ?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2012
piemu, utilizator
Daca actul primit de dvs nu a fost invalidat de catre o autoritate competenta din Germania , atunci el este inca valabil ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Important !!!!custodie schimbata de romania AlexandraGabriel1 AlexandraGabriel1 Buna ! Am un copil rezultat dintr o relatie de concubinaj . Copilul sa nascut pe teritoriul Germaniei acolo unde Tutela exclusiva este data mamei daca cei doi ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat germania pt alcool GiuCO GiuCO Buna, astazi am primit raspunsul de la judecatoria din Germania prin care m-au anuntat ca mi s-a suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 9 luni, ... (vezi toată discuția)
Obtinerea paternitatii linda_y linda_y buna ziua,rog din suflet sa ma ajute cineva! acum 2 ani am nascut un baietel in belgia si de aici mi s-a eliberat un certificat de nastere in care nu figureaza ... (vezi toată discuția)