Intrebare ; - mai este valabil dreptul meu de lucru in Germania , avind in considerare ca , eu am primit acest drept de lucru pt perioada nelimitat si neconditionat ( arbeitsgenehmigung unbeschränkt und unbefristet ) din data 06.10.1994 , unde am lucrat pina in 2004 , apoi parasind Germania . Dupa informatile primite , atit timp cit judecatoria responsabila ( Arbeitsgericht ) nu a suspendat acest drept nelimitat ar fi inca valabil , adevarat ?
Daca nu exista nicio suspendare a acelui drept pronuntata de catre insttutiile abilitate din Germania, atunci drept dvs de a muncii este valabil ... poate gasiti detalii despre ce va intereseaza in acest ghid [ link extern ]
Nu este relevant pt mine acel blog , el nu i-mi descrie ceva despre dreptul pe care ( l-am ) avut , deci pe mine m-ar interesa daca nu am primit nici o instiintare in acest fel , daca mai este sau nu valabil acel act ? Caci , din moment ce am primit un act pe o perioada nelimitata si neconditionata de o institutie Germana , acel act poate fi nevalidat doar de o judecatorie (institutie superioara) , nu ?
Obtinerea paternitatii
linda_y
buna ziua,rog din suflet sa ma ajute cineva! acum 2 ani am nascut un baietel in belgia si de aici mi s-a eliberat un certificat de nastere in care nu figureaza ... (vezi toată discuția)