avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Incadrare in grupa a II-a de munca, anexele Ordinului ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Incadrare in grupa a II-a de munca, anexele Ordinului 50/1990

buna seara!as dori sa ma ajutati si pe mine cu transmiterea anexei II din ordinul 50/1990 completat cu toate punctele pana la pct. 200. Ma intereseaza in principal punctele ce fac referire la activitatea pe care o desfasoara un tamplar care este incadrat in grupa a II a de munca(pct. 168,169 si 171)
va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 02:05, 15 Martie 2012
Buna seara,

Daca doriti toate completarile, imi trimiteti o adresa de email prin mesaj privat.

Pct. 168
Prepararea si aplicarea prin turnare a baiturilor, grundurilor, vopselelor, emailurilor si lacurilor pe baza de rasini sau solventi toxici in indrustia lemnului; fabricarea de PAL, PFL, PAF, placaj, panel, furnir estetic, sertare caserate, usi celulare si panouri furniruite pentru mobilier.

Pct. 169
Slefuirea mecanica sau manuala in alb a pieselor din lemn sau placaj si a peliculei de lac nitrocelulozic, poliesteric si carbamidic la fabricarea mobilei.

Pct. 170
Fabricarea spumelor poliuretanice si polistiren expandat in sistem continuu si in forme. Injectarea spumelor poliuretanice si polistiren expandat, precum si executarea miezurilor elastice si covoarelor vegetale pentru tapiterie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta pentru munca grupa a 2 a GIGI-PC GIGI-PC Buna ziua, Am fost angajat cu contract individual de munca la societatea SC .MOBIC SA.(fost Intreprinderea Industrie locala,,11iunie\\" Calarasi in perioada ... (vezi toată discuția)
Ordin 50/1990 mihaela_mastacan mihaela_mastacan Buna ziua, Va rog sa imi prezentati continutul art. 160 (3) din Anexa II la Ordinul 50/1990. Multumesc. (vezi toată discuția)
Anexa 2 a ordinului nr. 50/1990, completata in anii urmatori corneliamanescu corneliamanescu Sotul meu are scris pe cartea de munca : \"pentru activitatea CTC conform ordin 50 art. 3 care au lucrat in locuri de munca din intreprindere prevazute in ... (vezi toată discuția)