avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită continua executarea imobiliara?
Discuție deschisă în Executare silită

continua executarea imobiliara?

este in desfasurare dosar executare silita imobiliara.Am facut contestatie ,deoarece pe rol exista o alta actiune -nuitate act administrativ si nulitate persoana juridica-nesolutionata.La primul termen creditoarea a cerut amanare,eu am depus instantei cererea de suspendare a judecatii si a executarii silite.Pana la termenul fixat de instanta poate continua executarea?Adica pana atunci pot sa raman deja fara casa?
multumesc
Cel mai recent răspuns: arlette , utilizator 15:16, 15 Martie 2012
Faceti cerere de suspendare provizorie, se judeca de urgenta si cu precadere. ( cam 3-7 zile)
sa aveti bani de cautiune atit ptr suspendarea definitiva (max 10% din debitul ce urmeaza a fi executat) cit si pentru suspendarea provizorie. La judecatoria sect 1 s-a dat termen 2 zile ptr o asemenea susendare.
Este suficient sa aveti bani ptr cautiunea de 10%, pentru ca pentru cautiunea necesara suspendarii in cadrul dosarului de contestatie se va folosi aceeasi cautiune. In general nu se fixeaza o cautiune mai mare decat 10%.
multumesc mult
garantia este deja achitata si depusa chitanta anexa la cererea de suspendare
deci,sa fac de urgenta cerere de suspendare provizorie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautiune suspendare provizorie Borza Borza Am depus o contestatie la executare prin care am cerut ca prin incheiere sa se suspende executarea pana la solutionarea contestatiei. Am cerut aceasta pentru ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita Borza Borza Buna, va rog sa ma lumineze cineva in urmatoarea problema.Am depus o contestatie la executare prin care am cerut ca prin incheiere sa se suspende executarea ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare nicoleta_85 nicoleta_85 intr-un dosar de contestatie la executare si suspendare exe, instanta, prin incheiere, a dispus admiterea cerererii de suspendare a executarii din dosarul x de ... (vezi toată discuția)