avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare

buna seara.asi vrea sa stiu pentru un post de inspector, clasa I, grad profesional debutant ce salariu ar fi si daca pot sa ma inscriu la concurs.cerintele sunt : - studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă într-unul din domeniile următoare: comunicare / relaţii publice / marketing / management / economie / administraţie publică.eu am terminat facultatea de Stiinte juridice si administrative 3 ani profil administratie publica specializare stiinte administrative.am terminat anul acesta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 19 Noiembrie 2008
pentru functionari publici puteti vedea in Ordonanta nr. 9/2008 pentru modificarea OG nr. 6/2007 privind unele masuri de reglementare a drepturilor salariale ale functionarilor publici pana la intrarea in vigoare a legii privind sistemul unitar de salarizare, pe care o gasiti aici
[ link extern ]

pentru personal contractual vedeti OG nr.10/2008, pe care o puteti studia aici
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii universitare de licenta cu diploma cerute la posturi bugetare 9lucia 9lucia am terminat Facultatea de stiinte politice si administrative Babes-Bolyai, 3 ani la zi si mi-am luat licenta. Sunt interesata daca studiile mele sunt bune sau ... (vezi toată discuția)
Avansare in grad profesional functionar public danielionut danielionut Sunt functionar public cu studii medii la o primarie, ocup functia de referent principal treapta 1 , am absolvit in iulie 2010 facultatea de 3 ani cu diploma ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a functionarilor publici in anul 2010 roxanas roxanas In luna noiembrie 2010 am fost promovata in clasa din functia publica de executie de referent cl.III grad superior tr.1 gradatia 5 in functia publica de ... (vezi toată discuția)