avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ordine de compensare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ordine de compensare

Buna ziua!
Se poate face compensare intre doua firme pentru facturi mai mari de 10000 lei cu scadenta depasita, fara a apela la serviciul de compensare IMI? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mdogaru27@yahoo.com , utilizator 11:58, 16 Martie 2012
Bineinteles. Fara probleme, ca IMI nici nu cred ca mai exista?!
Serios vorbind platile intre firme le intereseaza strict pe acestea si din ceea ce stiu compensari la IMI nu se mai fac din 2005.
Pentru facturi cu valoarea mai mare de 10000 lei si cu scadenta depasita cu mai mult de 30 de zile, nu. Doar prin IMI.

www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

Pe langa aceste compensari, la IMI se mai raporteaza creantele neincasate si datoriile neonorate (punctual, factura cu factura) care au scadenta depasita cu mai mult de 30 de zile.
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2012
amalianeag, utilizator
Lasati-i pe aceia de la IMI sa fie linistiti si faceti ordinele de compensare, fie mai multe chiar, si nu-i mai implicati.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensari tasia tasia Va rog sa-mi spuneti procedura prin care se pot face compensari intre doua firme, daca suma de compensat este mai mare de 10000 lei si depaseste 30 de zile de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de compensare natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua , va rog sa imi spune-ti daca se procedeaza corect: in luna august am facturat la o societate prestatii in suma 680.000 lei ,iar societatea ... (vezi toată discuția)
Compensare imi adriana_p adriana_p Buna ziua Am de facut o compensare cu o firma pentru facturi care sunt mai mari de 10.000 dar inca sunt in termenul de 30 de zile. Imi poate spune cineva ... (vezi toată discuția)