avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... preluare contract concesiune 99 ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

preluare contract concesiune 99 ani

O persoana fizica a incheiat în anul 1993 un contract de concesiune pe 99 ani
( vechea legislatie), pentru o suprafata de teren, a inceput constructia unei case, iar acum vrea sa vanda casa şi concesinea.
Intrebarea este, cel care va prelua contractul de concesiune, va avea dreptul la o perioada egala cu restul anilor pana la 99 ani( respectându-se contractul iniţial), sau se va incheia un nou contract de concesiune, conform noii legislatii, pe o perioada de 49 ani? Daca se poate si cadrul legal.

Alte discuții în legătură

Care contract se ia in consideratie? monalisaalina monalisaalina Am marea rugamintea sa ma lamuriti in urmatoarea situatie:cu ceva timp in urma s-a concesionat un teren de la primarie,mi s-a sugerat sa renunt la o parte s-a ... (vezi toată discuția)
Teren in concesiune adryanoo_boy adryanoo_boy In anul 2011 am inceput constructia unei case pe un teren concesionat de primaria unei localitati. Pretul concesiunii a fost de 894 lei/an +rata inflatiei , ... (vezi toată discuția)
Teren in concesiune Catalin Catalin Catalin Catalin Buna Ziua Am posibilitatea de a lua un teren in concesiune pentru construirea unei case pe o perioada de 49 ani. Vatoarea concesiunii este de 10.000 lei, ... (vezi toată discuția)