avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Incompatibilitate judecator
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Incompatibilitate judecator

Buna ziua,
Judecatorul care s-a pronuntat in dosarul de divort poate sa judece si dosarul de partaj bunuri comune?
Pot solicita incomtabilitatea acestuia?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: viomari , utilizator 14:24, 15 Martie 2012
este acelasi judecator.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua nulitate absoluta contract de tranzactie partaj intre ... florifrumoase florifrumoase Buna ziua NULITATE absoluta contract de tranzactie partaj intre soti. Eu cred ca la divort mi s-a incalcat dreptul de proprietate asupra donatiei pe ... (vezi toată discuția)
Asteptarea sentintei de divort...pana cand? vulpitza_mik vulpitza_mik Buna seara...se pare ca revin constant cu probleme juridice pe acest forum. Problema ma interesez pentru fratele meu care de curand a divortat. Divortul s-a ... (vezi toată discuția)
Termen judecare partaj (dupa divort) loanabelciu loanabelciu Buna ziua, As avea si eu 2 intrebari la dvs.: 1. Dupa cat timp de la pronuntarea divortului se primeste hotararea de divort (divortul s-a pronuntat pe ... (vezi toată discuția)