avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Coduri caen pentru pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Coduri caen pentru pfa

buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema:am fost sa infiintez o firma(pfa),dupa ce am completat actele mi s-a cerut coduri caen,si dupa discutiile purtate acolo mi s-au trecut urmatoare coduri:
4719-com cu amanuntul a prod nealimentare ca activitate principala si ca activitate sec:-4771,4777,4775,4776.
intrebarea mea este:pot vinde orice produs care nu este alimentar in baza codului 4719?(vreau sa vand trening,adidasi,bluze,blugi,sosete,genti etc)le pot vinde fara probleme sau imi mai trebuie un alt cod?:(
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:40, 16 Martie 2012
4719 Comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare
Această clasă include:
- comerţul cu amănuntul al unei largi palete de bunuri, în care produsele alimentare, băuturile sau produsele din tutun nu sunt preponderente
- activităţi ale magazinelor universale care comercializează, în general, produse ca: îmbrăcăminte, mobilă, produse electrocasnice, articole de fierărie, cosmetice, bijuterii, jucării, articole sportive etc.
hainele de marca se vand in magazine specializate conform brandului.
olden, unde a pomenit utilizatorul de haine ''de firma''?
Ares_3 a scris:

olden, unde a pomenit utilizatorul de haine ''de firma''?

(vreau sa vand trening,adidasi,bluze,blugi,sosete,genti etc)le pot vinde fara probleme sau imi mai trebuie un alt cod?

nu m am gandit la marfa CHINEZEASCA, sorry dar nu poti impune tuturor sa se gandesca la marfa de proasta calitate ! FIECARE cu ce isi doreste:))
Ultima modificare: Vineri, 16 Martie 2012
olden, utilizator
Cred ca are importanta la ce s-a gandit utilizatorul care a pus intrebarea. Ar fi bine daca ati ramane cu comentariile on topic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pt un magazin care vinde și haine, și poșete din piele sau înlocuitor, și bijuterii, și cosmetice belciuge belciuge Bună ziua Aș vrea să deschid un magazin de produse handmade în care să vând mai ales în regim de consignație (cod CAEN 4779), produsele fetelor ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare pungi/ cutii de hartie pentru ambalat cadouri Crinisor Crinisor Buna ziua, ce cod CAEN permite vanzarea [b]cu bucata [/b]de pungi de hartie si cutii de hartie pentru cadouri, in magazine [b]nespecializate[/b] care vand ... (vezi toată discuția)
Informatii utile aida85 aida85 as dori sa deschid un srl si as dori sa vand,produse alimentare,nealimentare,bauturi,tutun,legume si fructe si as dori sa stiu ce coduriCAEN TREBUIE SA ... (vezi toată discuția)