avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Numerotare obiecte de inventar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Numerotare obiecte de inventar

Buna ziua.
Va rog sa-mi spuneti care este actul normativ care reglementeaza faptul ca obiec tele de inventar trebuie numerotate, fie prin aplicarea unor etichete, fie prin vopsire.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mircea SCALAT , Contabil 19:05, 20 Martie 2012
simona_iunie a scris:

Buna ziua.
Va rog sa-mi spuneti care este actul normativ care reglementeaza faptul ca obiec tele de inventar trebuie numerotate, fie prin aplicarea unor etichete, fie prin vopsire.
Va multumesc.

Asa cum a scris GEORGE1962, in privinta Ob.Inv. NU A EXISTAT si NU EXISTA vreo reglementare emisa de puterea legislativa ori executiva.
Solutionarea chestiunii este de competenta Administratorului societatii privind cunosaterea situatiei acestor bunuri la un anumit moment si verificarea necesarului de inlocuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de inventariere carasclaudiu carasclaudiu buna ziua. Obiectele de inventar in folosinta Acestea sunt o categorie speciala de bunuri care de regula nu se afla in magazii sau depozite ci în pastrarea ... (vezi toată discuția)
Inventariere cmi mi_ta mi_ta Buna seara, va rog ,cum se inventariaza obiectele de inventar primite prin contract de comodat? (vezi toată discuția)
Inventariere terenuri utiliyator utiliyator cine controleaza corectitudinea efectuarii inventarierii terenurilor din domeniul privat al primariei? la inventariere a lucrat si o persoana care nu era in ... (vezi toată discuția)