avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INCETARE CONTRACT MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INCETARE CONTRACT MUNCA

din data de 02 martie 2012 m-ma angajat la sc arabesque craiova srl in functia de casier cu contract pe durata determinata de 1 luna dupa care se prelungea
mi-au spus ca o sa icasez salariul numai pe card si le-am spus atuci ca eu am o poprire pe venit de la financiar si mi-au zis ca nu e nici o problema ei vor doar un cont de la banca in care sa-mi vireze salariul
marti le-am dus contul de la banca, insa mia-u spus ca nu o sa-mi mai prelungeasca contractul deoarece nu accepta salariati cu poprire si mai ales cu functia de casier
INTREBARE:
ARE VREO LEGATURA POPRIREA MEA CU FUNCTIA DE CASIER?
AU DREPTUL LEGAL SA MA CONCEDIEZE PE ACEST MOTIV?
Cel mai recent răspuns: neacsusimona , utilizator 17:41, 16 Martie 2012
Nu Nu si iar Nu. Este ma iertati o mare porcarie.
Angajatorul nu este obligat sa va prelungeasca durata c.i.m., indiferent de ce motiv s-ar invoca ...
stiu ca nu este obligat, dar ma interesa totusi daca motivul invocat are temei legal
multumesc pentru rasp.
Nu are nicun temei legal motivul dat de catre angajator ....
credeti, ca in decizia de incetare de drept a CIM pe durata determinata (art. 56(1) litera "i" va motiva angajatorul cele transmise verbal?
In nici un caz. Prin urmare CIM va inceta de drept perfect legal.

Alte discuții în legătură

Incetarea cim la gravide cris231 cris231 buna ziua .as dori un raspuns la problema mea .am avut contract de munca determinat pana pe data de 31-12-2009 eu sunt insarcinata in luna a nouasi sunt in ... (vezi toată discuția)
Conditii somaj papillon papillon Se poate obtine somaj ca urmare a expirarii unui contract de munca pe perioada determinata daca exista contributia de 12 din 24 luni cotizate? Multumesc! (vezi toată discuția)
Contractul de munca pe perioada determinata roxynice roxynice Mi sa prelungit contractul de munca pe perioada determinata de doua ori prima data 6 luni apoi mi s-a prelungit pana la 2 ani , am fost inlocuitorul unei ... (vezi toată discuția)