avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit rectificativa 101 si bilant
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

rectificativa 101 si bilant

Buna seara.

Daca am depus deja declaratia 101 pe 2011, precum si bilantul, dar ulterior am observat ca in luna decembrie s-a dublat un venit, cu se poate rezolva situatia asta?
Daca depun rectificativa la 101, pot sa depun din nou bilantul corect?
Sa intreb la finante?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:18, 15 Martie 2012
Pentru 101 puteti sa depuneti o rectificativa dar bilantul ramane asa. Corectarile le faceti prin contul 1174 "Rezultatul reportat provenit din corectarea erorilor contabile"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli neinregistrate in bilantul 2012 sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua.Va rog sa-mi spune-ti cum se poate proceda in cazul unei asociatii non-profit,care lucreaza cu fd.nerambursabile si care dupa depunerea bilantului pe ... (vezi toată discuția)
Corectare bilant iuliana17 iuliana17 Buna seara, As dori sa stiu daca un bilant depus se mai poate corecta? Mai precis in cazul in care anumite cheltuieli au fost complet omise din situatia ... (vezi toată discuția)
Cheltuiala cu impozit gresita in bilant invatacel invatacel Buna ziua, am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra. in bilantul de la decembrie 2010 a fost trecuta gresit o cheltuiala cu impozitul (suma 4000 lei ... (vezi toată discuția)