avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Cheltuieli neinregistrate in bilantul 2012
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Cheltuieli neinregistrate in bilantul 2012

Buna ziua.Va rog sa-mi spune-ti cum se poate proceda in cazul unei asociatii non-profit,care lucreaza cu fd.nerambursabile si care dupa depunerea bilantului pe 2012 constata ca nu au fost prinse cheltuieli aferente anului 2012(o chit.pierduta si gasita abia acum)Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:16, 15 Mai 2013
Le inregistrati acum respectivele corectari. Folositi contul 1174 (Rezultatul reportat provenit din corectarea erorilor contabile). Vedeti sa nu va afecteze si D101 pentru care puteti sa depuneti o rectificativa..
Trebuie depusa decl.101 daca asociatia nu are activitati economice?Va multumesc pt.ajutorul acordat!
Da, trebuia depusa D101 si cu zero.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificativa 101 si bilant ramona chisalita ramona chisalita Buna seara. Daca am depus deja declaratia 101 pe 2011, precum si bilantul, dar ulterior am observat ca in luna decembrie s-a dublat un venit, cu se poate ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile aferente altui exercitiu mioara2012 mioara2012 Buna ziua. Va rog: daca in 2012 am achizitionat 3 obiecte de inventar, le-am inregistrat dar am uitat sa fac si inregistrarea contabila pentru darea lor in ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale SIIA SIIA cand se declara somajul pentru drepturi salariale castigate in instanta pentru anul 2008 dar platite in 2011? Eu le-am declarat la momentul platii iar cei de ... (vezi toată discuția)