Buna seara !
Intr- un srl cu doi asociati 50/50% parti sociale si administratori. unul din ei cesioneaza partile sociale celuilalt. In cat timp se rezolva de la depunerea actelor problema? in ce moment se poate spune legal ca exista srl-ul doar cu asociat unic?
Si as dori sa stiu care ar fi costurile acestei operatiuni?
Va multumesc!
Dureaza 5 zile de la data depunerii, pretul strict numai pentru aceasta operatiune de inregistrare este in jur de 500 ron la care se poate adauga contravaloarea intocmirii actelor( hotarare sau act aditional, act constitutiv actualizat, declaratie de asociat unic) - cam 400 ron. Din momentul inregistrarii in registrul comertului a acestei hotarari, societatea va avea asociat unic.
Buna seara!
Eu am facut acelasi lucru chiar azi. Am fost si ieri cu actele pentru ca asa e la noi, daca nu le stii din prima pe toate...ti le spune la ghiseu, si mai vii odata.
Am intocmit Hotararea AGA, in care se specifica cine cui da si cu ce ramane, apoi Contractul de Cesiune, mare atentie la formulari, si Statutul Societatii cu Asociat unic, este formular tipizat pe site-ul ONRC.
A, si trebuie contorizarea caracterelor din Hotararea AGA si pusa pe o declaratie tip, eu am obtinut informatia la a doua coada, si hartia de la Informatii Initiale.
Taxele au fost de 460 de lei, dar eu am avut si schimbare de obiect principal de activitate, deci practic, numai pentru Cesiune trebuie sa fie 380 de lei, asa cum mi s-a spus inainte de a mai adauga si Mentiunea cu obiectul de activitate.
Termenul de eliberare la mine este pe 21 martie, deci 5 zile lucratoare.
Eu spun din experienta mea din aceste zile, nu stiu altii cum au procedat.
buna ziua,
va rog frumos sa-mi spuneti si mie cum ati intocmit hot.aga?( model)
eu cesionez un srl cu 2 asociati catre o singura pers. trenuie sa maresc cap.social?
multumesc frumos