avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... PAID de cand este obligatorie?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

PAID de cand este obligatorie?

Buna, As dori sa stiu de cand intra in vigoare asigurarile obligatorii PAID? stiu ca s-a zis 15 iulia 2011, apoi 5 august.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 23:03, 15 Martie 2012
Legea 260/2008 prevede :
Art. 3
(1) Incepand cu data la care se implinesc 90 de zile de la data adoptarii normelor de catre Ministerul Administratiei si Internelor si Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, emise in aplicarea prezentei legi, persoanele fizice si juridice sunt obligate sa isi asigure impotriva dezastrelor naturale, in conditiile prezentei legi, toate constructiile cu destinatia de locuinta, din mediul urban sau rural, aflate in proprietatea acestora si inregistrate in evidentele organelor fiscale.
Ordinul 87/2011pentru aprobarea Normelor de aplicare a Legii nr. 260/2008 privind asigurarea obligatorie a locuintelor impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren si inundatiilor a fost publicat in Monitorul Oficial 315 din 6 mai 2011

Se pot aplica amenzi din 7 mai 2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare obligatorie de locuinte odr1 odr1 as vrea sa stiu daca este obligatorie din acest an sau din 2012? (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie pentru casa Liliana41 Liliana41 Buna ziua, le multumesac celor care au raspuns intrebarii mele legate de pensie alimentara. am auzit mai nou ca a intrat in vigoare o noua lege care te ... (vezi toată discuția)
Cand intra in vigoare asigurarea obligatorie a locuintelor? janapress janapress as dori sa imi spuneti si mie de la ce data intra in vigoare legea privind asigurarea obligatorie a locuintelor impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren ... (vezi toată discuția)