avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inregistrare fiscala a unei SE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inregistrare fiscala a unei SE

Vreau sa deschid o filiala avand firma mama in Italia si mi-au dat de la reg. com. ghidul 13, dar nu stiu ce vor sa spuna la punctul 4. -acordul privind modalitatile de participare si implicare a lucratorilor in activitatea societatii.Adik?daca eu deabia o infiintez?#-o

Alte discuții în legătură

Inregistrare punct de lucru in cazul sucursalelor Emil Lasconi Emil Lasconi ART. 43 (1) Sucursalele sunt dezmembrăminte fără personalitate juridică ale societăţilor comerciale şi se înregistrează, înainte de începerea ... (vezi toată discuția)
Firma cu sediul in romania profil constructii,prestari sevicii in italia. persico persico vreau sa lucrez in domeniul constructiilor,prestari servicii etc. cu o firma romaneasca in italia.problema e ca nu am gasit pina in prezent nici un ... (vezi toată discuția)
Cum pot lucra in italia cu firma mea din romania millennium millennium am o firma in Romania si as vrea sa stiu daca pot lucra cu ea in Italia . Daca da as vrea sa stiu impozitele si tva-ul unde se platesc (vezi toată discuția)