avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... firma cu sediul in romania profil constructii,prestari ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

firma cu sediul in romania profil constructii,prestari sevicii in italia.

vreau sa lucrez in domeniul constructiilor,prestari servicii etc. cu o firma romaneasca in italia.problema e ca nu am gasit pina in prezent nici un contabil/institutie care care sa stie ce documente trebuie sa fac pentru a putea lucra. respectiva multumescanticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: matar , utilizator 16:21, 22 Februarie 2011
Sa inteleg ca dvs. aveti o firma in Romania si doriti ca aceasta sa isi desfasoare activitatea in Italia?
multumesc pentru raspuns.da am o firma cu sediul in romania si as dori sa lucrez ,cu ea(in contructii ,prestari servicii ,etc) .In italia am reusit sa obtin raspuns ,aici se pare ca merge mai greu..nimeni nu mi dat un raspuns sigur.
Controlati mesageria privata.
fat frumos a scris:

Buna ziua as fi si eu interesat de subiectul acesta. Vreau sa fac prestari servicii in italia cu o firma romaneasca inregistrata la reg. com.
Ultima modificare: Marți, 26 Ianuarie 2010
artyxxl, utilizator
artyxxl a scris:

fat frumos a scris:

Buna ziua as fi si eu interesat de subiectul acesta. Vreau sa fac prestari servicii in italia cu o firma romaneasca inregistrata la reg. com.

buna seara, am o firma de constructii cu raspundere limitata in Romania si as dori sa prestez servicii pe teritoriul italian. Stie cineva concret care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru ca pe unde am intrebat fiecare imi spune cate o varianta si sincer nu stiu ce sa mai cred?

Alte discuții în legătură

Infiintare firma administrator strain,fara angajati adriana m adriana m Buna ziua,va solicit ajutorul din nou,nici nu stiu cum sa va explic sa fie cat mai clar:o cunostinta din Italia,are firma acolo,vrea sa deschida o firma sau un ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat cetatean italian viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Soc. romaneasca are lucrare in desfasurare in Italia si doreste sa angajeze muncitori cetateni italieni si in ideea de a nu se mai complica cu muncitori ... (vezi toată discuția)
Salariati detasati italia stelach stelach Buna ziua, o firma din Ro , are detasati salariati in baza unui contract de prestari servicii cu o firma din Italia. In urma unui control din partea ... (vezi toată discuția)