avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Retinere talon auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Retinere talon auto

buna ziua de 4ani detin o dacia cu ceva tuning(abtipilde pe caota,pe lateral si ceva ornamente,nu foarte multe)eu zicca da bine e o masina intretinuta,intoarce priviri pe strada.Nu am avut probleme cu pol si nici la I.T.P.mai nou ma opreste un agent de circulatie si spune cami ia talonu ,,...ba ce mergi cu asta asa ce te crezi ca esti cu sorcova ...,.vrei sati iau talonu...o sa te urmaresc mereu.." Are dreptu sami ia talonul? Unde pot merge sa obtin ceva sa am la mana sau sa o anregistrez. VA multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:38, 16 Martie 2012
OUG nr 195/2002 modificata prin OUG nr 63/2006
Art. 101
(1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa a III-a de sanctiuni urmatoarele fapte savarsite de persoane fizice:
10. montarea la autovehicul, remorca sau tramvai a luminilor de alta culoare sau intensitate, a altor lumini ori dispozitive de avertizare sonora sau accesorii ori modificari neomologate;

Accesoriile si modificarile la vehicul se omologheaza numai de catre RAR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reținere talon pt caroserie deteriorata Alina Tudose 1 Alina Tudose 1 Bună dimineața, Am rămas fără talon din cauza unor “elemente de caroserie vizibil corodate”., fapta prevăzută la Art. 99/1/18 din OUG ... (vezi toată discuția)
Certificat de inmatriculare retinut micu_ionica@yahoo.com micu_ionica@yahoo.com Doresc sa aflu daca agentul de circulatie avea dreptul sa-mi retina certificatul de inmatriculare in baza OUG 195/2002e art.99 alin.1 pct.18 sau numai ... (vezi toată discuția)
Repercursiunile instrainarii unui autoturism fara radierea din circulatie bviorelb bviorelb Va rog sa ma lamuriti asupra acestei spete. Vreau sa-mi vand masina. Cei ce vor sa o cumpere solicita sa nu o radiez de la politie, numai de la finante. ... (vezi toată discuția)