avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 56 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act sub semnatura privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act sub semnatura privata

buna seara,
am si eu urmatoarea intrebare:am incheiat un act de vanzare cumparare sub semnatura privata.m-am dus la circa financiara sa ma treaca acolo si a spus ca legea fiscala nu imi da dreptul sa ma trec acolo;este adevarat?daca da, daca se poate care anume lege( numarul , din ce an).multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Carmen Chitu , Avocat 19:28, 16 Martie 2012
ce ati cumparat prin acel act ?
am cumparat de la fratele meu o cota din mostenirea de pe urma tatalui.mostenirea consta in teren si imobil.el s-a trecut in circa financiara cu actul de mostenitor.
Fiind bunuri imobile trebuie indeplinita forma autentica, la notar, precum si procedura inscrierii in cartea funciara.
Administratia financiara nu va poate deschide un rol fiscal in baza unui titlu nevalabil ca forma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate nicolae242 nicolae242 buna ziua, am cumparat o cota indiviza dintr-o masa succesorala prin contract de vinzare cumparare sub semnatura privata(act legalizat la notar nu se putea ... (vezi toată discuția)
Imi este refuzat dreptul de a deschide carte funciara benga112 benga112 Ne este refuzat dreptul de a deschide carte funciara pe numele nostru In anul 1999 parintii au cumparat o casa la tara pe chitanta de mana,Cumparator Gigi si ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui apartament geaninaemanuela geaninaemanuela Ce valabilitate poate avea in instanta un act de vanzare-cumparare de mana cu semnatura unui martor. Sa cumparat un apartament pe ... (vezi toată discuția)