avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... neaplicare sentinþã banca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

neaplicare sentinþã banca

Pentru neaplicarea de către bancă a unei sentinţe judecătoreşti mai mult, pentru aplicarea de penalităţi abuziv deşi sentinţa a fost definitivă şi executorie, aplicare penalizări şi după ce sentinţa a devenit definitivă şi irevocabilă pot deschide proces pentru a cere daune morale + daune cominatorii. Care este suma maximă care se poate cere ca şi daună.
Mulţumesc

Alte discuții în legătură

Neaplicare sentinþã de cãtre bancã vmd21 vmd21 Pentru neaplicarea de către bancă a unei sentinţe judecătoreşti mai mult, pentru aplicarea de penalităţi abuziv pot deschide proces pentru cererea de ... (vezi toată discuția)
Cum se face o plangere in instanta marfan marfan Buna ziua, as vrea sa stiu cum se face o plangere in instanta, pe motiv ca primaria nu pune in aplicare o sentinta definitiva si irevocabila de punere in ... (vezi toată discuția)
Ignorarea sentintei marfan marfan buna ziua, am castigat un proces, am investit sentinta cu formula executorie, primarul respectiv care trebuie s-o puna in aplicare zice ca asa ceva nu se ... (vezi toată discuția)