avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neaplicare sentinþã de cãtre bancã
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neaplicare sentinþã de cãtre bancã

Pentru neaplicarea de către bancă a unei sentinţe judecătoreşti mai mult, pentru aplicarea de penalităţi abuziv pot deschide proces pentru cererea de daune morale.
Mulţumesc
Despagubirile morale au rolul de a inlocui o suferinta care v-a fost pricinuita ca urmare a nerespectarii drepturilor dvs. Ce suferinta v-a fost pricinuita prin neexecutarea de buna-voie de catre banca a hotararii judecatoresti?
O hotarare judecatoreasca, definitiva si irevocabila se poate pune in executare silita cu ajutorul executorului judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neaplicare sentinþã banca vmd21 vmd21 Pentru neaplicarea de către bancă a unei sentinţe judecătoreşti mai mult, pentru aplicarea de penalităţi abuziv deşi sentinţa a fost definitivă şi ... (vezi toată discuția)
Cum se face o plangere in instanta marfan marfan Buna ziua, as vrea sa stiu cum se face o plangere in instanta, pe motiv ca primaria nu pune in aplicare o sentinta definitiva si irevocabila de punere in ... (vezi toată discuția)
Cum intru in posesia sumei castigate in instanta daca la momentul castigarii procesului nu mai eram salariata? Imprevizibila Imprevizibila Pana la data de 7 iulie 2011, cand am fost disponibilizata, am fost salariata unei societati de transport feroviar. Pana la acea data s-a actionat in instanta ... (vezi toată discuția)