avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citat in calitate de martor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citat in calitate de martor

sunt chemat martor intr-un proces penal in calitate de martor.dar pina la data in care este procesul trebuie sa plec in alta tara unde miam gasit un job.Ce pot sa fac?? sa plec am dreptul??si daca plec ce mi se poate intimpla??va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:25, 16 Martie 2012
Formulati o cerere prin care invederati imposibilitatea de prezentare la care adaugati dovezi in sensul ca ati gasit un job in afara tarii.
Daca ati dat declaratii si in faza de urmarire penala, la politie sau parchet, mentionati ca va mentineti declaratiile anterioare.
Trimitet-ti o adresa instantei si o instiintati cu privire la situatie.E mai important job-ul dvs. decat marturia care ,de fapt, exista deja in dosar.
Riscati o amenda daca nu va prezentati.
Este recomandabil sa anuntati instanta despre situatia existenta.
Instanta poate sa va audieze si prin comisie rogatorie in tara in care va aflati daca este neaparata nevoie de declaratia dvs. in acest proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

citatie pentru prezentarea ca martor in instanta marcyz marcyz Buna ziua. In urma a unui accident rutier intre 2 masini soldat cu victima, eu sunt chemata ca martora in procesul de judecata, inculpatul fiind celalalt ... (vezi toată discuția)
Citatie ContSters84319 ContSters84319 buna dimineata. am si eu mai multe intrebari si daca se poate sa ma ajutati va multumesc. in urma cu cateva saptamani am primit ceva de genu: xulescu,este ... (vezi toată discuția)
Citat de politie maryo20012001 maryo20012001 buna ziua am si eu o intrebare in urma cu luni a avut loc o descindere in ilfov la acea data am fost si eu luat de politie si acuzat de anumite fapte pe care ... (vezi toată discuția)