avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... buna seara
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

buna seara

ce obligatii fiscale are un arhitect care lucreaza cu contract de cesiune a drepturilor de autor
Cel mai recent răspuns: Rodica Teodorescu , Consultant fiscal 22:59, 16 Martie 2012
1.impozit pe venit 16%
2.contributii sociale: dar pentru aceasta categorie de venit sunt exceptii, ex.daca mai realizati venituri salarii, pensii etc.
- pana la 1.07.2012 se aplica OUG 58/2011 si OPCNAS 617
- dupa 1.07.2012 Cap.II din TITUL IX indice 2 din Cod fiscal
3. daca depasiti plafonul de scutire (35.000 Eur) , TVA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua lecalavinia lecalavinia ce obligatii financiare are o firma de arhitectura care angajaza un arhitect cu contract de cesiune a drepturilor de autor (vezi toată discuția)
Scoaterea din evidenta tva felisana felisana As vrea sa stiu de ce acte sunt nevoie pentru a iesi din vectorul tva deoarece anul anterior am avut cifra de afaceri sub 35.000 euro. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Neplatitor sau platiror tva? monica2diana monica2diana Am infiintat si inregistrat o societate in august 2007 ca neplatitoare de TVA. In iunie 2008 sunt anuntata printr-o adresa de la Finante ca am devenit ... (vezi toată discuția)