avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bani de la angajator in cazul casatoriei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bani de la angajator in cazul casatoriei

Buna ziua,
Am auzit ca în perioada 2007/2010 statul acorda celor ce se casatoreau prima data 200 de euro. În prezent nu se mai acorda aceasta ”primă”?
În plus, am înțeles de la o cunoștință ce lucrează la un angajator privat că va primi o primă de 2500 de lei. Eu sunt bugetar, activez în cadrul unei unități de învățămant.In ce baza legala, cunostinta mea primeste acest ajutor? Exista si pentru bugetari asemenea ”facilitati”? În ce baza legală?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 11:24, 17 Martie 2012
Angajatorul privat, prin contractul colectiv de munca, poate acorda angajatilor sau orice fel de bonusuri doreste. Asta nu inseamna ca si cei angajati la stat beneficiaza de aceste bonusuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor nastere miruna82 miruna82 Buna ziua. Am o intrebare referitoare la ajutorul de nastere. Daca mama nu mai este salariata si in prezent fiind in concediu de maternitate primeste ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti pentru mamele care au nascut lucialuca lucialuca Buna ziua! Care sunt drepturile banesti de care beneficiaza o femeie care a nascut, fiind angajata intr-o unitate de stat (spital), in afara de indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Zile in caz de deces si salari compensatorii Crisxtn Crisxtn buna seara as avea doua intrebari,in cazul decesului bunicului sotului de cate zile libere are dreptul el si mama lui? si in ce conditii are soacra mea ... (vezi toată discuția)