avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ministerul Muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ministerul Muncii

Buna ziua ,
vreau sa stiu daca pot plati retroactiv taxele la fortele de munca pentru mine daca nu am lucrat 10 ani.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:25, 17 Martie 2012
Bună ziua,
Conform art. 12(2) din l. nr. 263/3010 contractul de asigurare socială produce efecte de la data inregistrării şi nu retroactiv.Raspuns final, nu.
Nu aveti ce taxe sa platiti la fortele de munca ... daca doriti continuare la stagiu de cotizare , atunci incheiati contracte de asigurare cu Casa de Pensii, AJOFM si Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca in romania Stancu Luminita Stancu Luminita Buna ziua, Fiica mea lucreaza in Emirate cu contract de munca ca stewardeza. Conform regulilor salariale de acolo nu i se opreste din salariu: impozit, ... (vezi toată discuția)
Plata contributiilor pentru vechime pensie adrianapopa adrianapopa Buna ziua, in decembrie termin indemnizatia de crestere a copilului si am o problema. daca nu ma angajez dupa aceasta perioada pot sa imi platesc eu ... (vezi toată discuția)
Contract de asigurare sociala pentru somaj apeiron2 apeiron2 Am stagiul de cotizare de 9 luni , am dorit sa platesc diferenta pana la 12 luni si nu mi sa permis . Este legal ? Ce pot sa fac? (vezi toată discuția)