avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesierea din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesierea din indiviziune

Am deschis proces de iesire din indiviziune . Exista doua parcele de pamint..
Pe prima parcela exista casa unui succesor, si este de 545mp. A doua este de 989mp si e situata in spatele propretatii celui de al doilea succesor si nu are iesire la strada. Conform unui epert evaluator s-a determinat valoarea trenurilor. Consider ca aceasta evaluare nu este reala. . Instanta admite un exper imobiliar?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 15:15, 20 Noiembrie 2008
Puteti solicita instantei refacerea raoportului de expertiza in sensul evaluarii la pretul pietei a terenurilor si a constructiei, expertul ar fi trebuit sa fie in specialitatea constructii nu numai topo. Aveti de asemenea posibilitatea angajarii unui expert consultant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj succesioral expertiza topo romeosuceava romeosuceava Buna ziua ! Daca sunteti amabil a va rog sa-mi spuneti daca pentru iesire din indiviziune cu anumite imibile din parcele comune care vor fi dezmembrate si ... (vezi toată discuția)
Limite de competenta experti judiciari argo argo Buna ziua, Ridic aceasta problema generala spun eu,dar cu interes din partea mea doar pentru o categorie,respectiv expertii tehnici judiciari specialisti in ... (vezi toată discuția)
Competente expert tehnic judiciar, specialitatea topografie Confuciu Confuciu Buna ziua, Ma aflu momentan intr-un proces de iesire din indiviziune, in care am calitatea de parat, detinand o cota de 1/2 din proprietate, iar cei doi ... (vezi toată discuția)