avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... schimbare destinatie imobil
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

schimbare destinatie imobil

Buna ziua,

As dori sa amenajez un imobil (anexa si grajd) in locuinta. Acest imobil este lipit de casa vecina, de fapt este construita in contunuarea ei, avand un zid comun.

Este un impediment in obtinerea autorizatiei de constructie faptul ca acest imobil este lipit de casa vecina?

Multumesc

Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 09:01, 24 Martie 2012
Raspunsul la intrebarea dvs se poate emite numai in urma consultarii documentelor existente la cadastru
Se poate efectua amenajarea anexelor, doar cu acordul scris al vecinului.
Nu aţi fost prea explicit în întrebare. D-voastră doriţi o schimbare de destinaţie a unei lucrări existente.. Întrebare: anexa +grajdul au autorizaţie de construire ?Dacă au(ceeace este puţin probabil) solicitaţi la primărie o A.C pentru schimbare destinaţie imobil şi o extindere. În cazul de faţă aveţi nevoie şi de acord notarial al vecinului, de a cărui zid doriţi să vă lipiţi.
Dacă acestea au fost construite înainte de 2001,şi nu au A.C, pentru intrarea în legalitate tot la primărie, dar a intrat în vigoare noul ordin 7-2011, de la 1 ianuarie 2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie constructie karesz karesz Buna Seara, As avea nevoie de o indrumare: - suntem in constructia unei casa de locuit,casa find in momentul de fata \" la rosu\" - vrem sa schimbam ... (vezi toată discuția)
Dreptul proprietatii cameliadragomir cameliadragomir Buna ziua , am cumparat o vila cu imprumut ipotecar in anul 2013 in orasul Pantelimon in cartierul nou si prin curtea mea trece canalul primariei si stalpul ... (vezi toată discuția)
Acte cadastru xxx_paulll xxx_paulll Buna seara.Dorec sa cumpar o casa prin programul \\"Prima Casa\\",dar nu mi-ai fost acceptate actele deoarece casa pe care o vreau,in cadastru,autorizatie de ... (vezi toată discuția)