avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Indemnizatie somaj pierduta din cauza unui contract de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Indemnizatie somaj pierduta din cauza unui contract de munca pe perioada determinata?

Buna ziua,

Situatia mea este urmatoarea: 01.03.2012 prima zi de somaj iar pe data de 12.03.2012 am incheiat un contract de munca pe perioada determinata de 2 saptamani cu o firma. In urma acestuia, somajul mi-a fost retras.

Este normal sa se intample acest lucru si sa pierd de tot indemnizatia de somaj?
In acest caz, in care eu nu mai am nicio asigurare, sunt obligata sa platesc, pe langa impozitul aferent sumei si contributiile pt somaj si sanatate?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de indemnizatie de somaj? simplitate simplitate Buna ziua.M-am angajat ca o frirma anul tercut in 20-02-2011.In data de 28 februarie am fost anuntata verbal ca punctul de lucru unde lucrez se va ... (vezi toată discuția)
Plata contributiilor sociale fara a fi angajat cristibelciu cristibelciu Buna ziua. Intentionez sa imi dau demisia , dar as dori sa-mi platesc in continuare contributiile sociale ptr a beneficia in viitor de un concediu crestere ... (vezi toată discuția)
Concediu,indemnizatie copil cu jumatate de norma maria85maria maria85maria Buna ziua! Va rog,cineva sa ma ajute.Sunt angajata din 01.03.2012 cu jumatate de norma ,salarul brut de 420 lei.Am ramas gravida in 25.08.2012.Este posibil sa ... (vezi toată discuția)