avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Desfasuraea examenului de admitere barou bucuresti 2007
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Desfasuraea examenului de admitere barou bucuresti 2007

Poate cineva care a sustinut examenul de admitere in barou 2007 sa mi spuna si mie cum s a desfasurat examenul? Sustin si eu examenul de admitere in barou anul acesta si am mari emotii.
Am auzit multe variante dar nici o varianta de la cineva care a fost anul trecut la examen.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters46797 , utilizator 16:58, 24 Noiembrie 2008
Iti pot spune doar ca nu a fost printre primele 5 examene ca si grad de dificultate date in viata mea.
De aici, fiecare intelege ce vrea :">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere avocatura septembrie 2005 yadhira yadhira Buna ziua dragi colegi. Daca aveti experienta in legatura cu examenul de admitere in barou sau daca abia o sa-l sustineti in toamna asta si aveti idee de cum ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 ContSters67773 ContSters67773 Stiu ca este mult prea devreme sa vorbim despre modul in care se va desfasura examenul de primire in profesia de avocat 2010 ( Examenul de admitere in Barou), ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul sibiu 2009? Ramona24 Ramona24 salut imi puteti spune de cate ori pe an se organizeaza concursul pentru admiterea in barou si cam in ce perioade? si daca se cunoaste data cand va fi ... (vezi toată discuția)