avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt mol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt mol

sunt la a trea abatere ce urmari se poate intampla sa ma pot astepta suspendare se da ,va rog cu toata stima sa dati un raspuns ,va mulumesc#-o#-o#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: ion29 , utilizator 22:51, 19 Martie 2012
Definiti termenul ,,abatere,,. Abatere inseamna ca ati mai avut condamnari? Sau doar fapte comise, dar pentru care nu ati fost nici macar urmarit penal? Detaliati pentru a primi un raspuns corect.
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
este a trea abatere de felul asta in rest nimic altceva nu am avut suspendare sau urmarire penala,va multumesc pentru atentia acordata.
Daca nu vi s-a intocmit niciun dosar penal , si nu sunteti in atentia organelor de urmarire penala, in caz ca de aceasta data vi se va intocmi dosar penal si veti fi urmarit penal, se va considera ca nu aveti antecedente penale si ca urmare, ati putea scapa , poate chiar cu o amenda administrativa. Depinde ce ati furat, daca ati platit produsul, daca cei din conducerea magazinului vor depune plangere, sau nu vor inteprinde nimic in sensul acesta.
Totusi, ar fi bine sa nu mai procedati in acest fel, fiindca nu inseamna ca daca pana acum ati scapat, va va tine mereu, in final va puteti risca libertatea si nu cred ca merita , niciun lucrusor pe care sunteti tentat sa-l sustrageti din magazin, libertatea fiind lucrul cel mai de pret al nostru.
om bun spune clar ce ai facut inainte si ce ai facut acum daca vrei un raspuns
da nu lam platit pridusu ,find o haina ca nu aveam atatea bani era o valoare cam de 1000de ron dar produsul sa recuperat fara nici o problema ,sa facut declaratia si poitistu mi spus ca decide procuroru ,iar pe declaratia suna am loat o haina din magazin am puso in san iar cei de la esire mi sunat alarma pe declaratie nu am mai scris valarea produsului a facut delaratia si un vanzator ca find martor ,si asta a fost totu.iti multumesc foarte mult deoare ce imi acordati atetia problemei mele :)

Alte discuții în legătură

Furt din mall de 250 de lei ContSters324598 ContSters324598 Buna ziua, Acum 2 saptamani am fost in mall-ul afi palace cotroceni si m-am dus la pull and bear de unde am luat un sacou si un tricou de 250, le luasem pe sub ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket damiannatasa damiannatasa daca esti prins de catre ageenti de paza de la supermarket cu produse neachitate asupra ta si ulteror le achiti si chea]ma politia ce se intampla a fost o ... (vezi toată discuția)
Furt calificat stefangsn stefangsn Am fost prins de curand de catre agentii de paza a unui magazin de haine, inainte sa ies din magazin, cu haine sustrase fara sa le platesc,(erau intr-o ... (vezi toată discuția)