avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inregistrare de convorbire telefonica-ILEGALA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inregistrare de convorbire telefonica-ILEGALA

Buna ziua,am de efecstuat o plata catre cumnatul meu,dupa nerealizarea a trei ,3,plati-m-a sunat un domn care sustinea ca are imputernicire de la ,,cumnat,,si ca trebuie sa ne intinlim pentru a face demersuri,eu ...dupa ce m-a sunat mai des,am inregistrat ultima convorbire fara acordul lui....in discutia noastra telefonica...s-a inregistrat......Domnul S...,dv inregistrati discutia? eu raspund DA,pentru ca nu stiu cine sunteti,...el...... .si eu o inregistrez,pentru ca vad ca dumneavoastra doar va inchipuiti ca aveti avocat,ca este doar in visurile dv......-------------Asta a auzit si dl.Avocat care l-a exclus din lupta fara alta discutie.=D>
Cel mai recent răspuns: savaaurel , utilizator 12:39, 18 Martie 2012
mda, care ar fi intrebarea pentru ca, din continut nu rezulta ca ati solicita vre-o "sugestie", 1, ?.
savaaurel a scris:

Buna ziua,am de efecstuat o plata catre cumnatul meu,dupa nerealizarea a trei ,3,plati-m-a sunat un domn care sustinea ca are imputernicire de la ,,cumnat,,si ca trebuie sa ne intinlim pentru a face demersuri,eu ...dupa ce m-a sunat mai des,am inregistrat ultima convorbire fara acordul lui....in discutia noastra telefonica...s-a inregistrat......Domnul S...,dv inregistrati discutia? eu raspund DA,pentru ca nu stiu cine sunteti,...el...... .si eu o inregistrez,pentru ca vad ca dumneavoastra doar va inchipuiti ca aveti avocat,ca este doar in visurile dv......-------------Asta a auzit si dl.Avocat care l-a exclus din lupta fara alta discutie.=D>

In timpul convorbirii a mai spus ca ma da in judecata pentru inregistrare fara acord,si ca avocatii lui ma vor contacta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un individ ma santajeaza, cum procedez eremiag eremiag buna ziua, in luna octombrie am facut cunostinta cu un domn X seful cumnatului meu, dansul avea o problema cu masina iar la rugamintea dansului care m-a ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața - amenințare telefonică, solicitare înregistrare convorbire Vlad Ionut Vlad Ionut Am fost amenințat cu moartea pe telefonul meu mobil,pot solicita înregistrarea convorbirii telefonice de la operatorul de telefonie pentru probă să pot ... (vezi toată discuția)
Inregistrarile convorbirilor telefonice.... Ramona24 Ramona24 Ma poate ajuta cineva cu un raspuns???? am apelat si la alte site-uri de genul ...si nu am primit raspuns.:( In cadrul unei institutii ... (vezi toată discuția)